Megújult szexált sperma kínálat Utolsó frissítés, 2016. April 6., 09:28


  • A tenyésztői igényeknek megfelelően magas genom értékű fiatal bikákból állítottuk össze jelenlegi szexált sperma kínálatunkat.

    Valamennyi bika az olaszországi ReggioEmilia szexáló laboratóriumában termelt. Ez kiemelten fontos volt a kínálat megtervezésekor, mivel az elmúlt évek tapasztalata alapján a legjobb fertilitást az ebben a laboratóriumban gyártott sperma hozta partnereinknél. Ezt az állításunkat több mint 45 ezer adag szexált sperma magyarországi eredménye alapján mondjuk, melyet a világ 5 ismert laboratóriuma készített az elmúlt 6 év során.

    A tenyésztők tájékoztatására az INTERBULL hazai bázisra számolt GMHGI értékeivel tüntettük fel a tenyészértékeket. De „segítségnek” megtalálják a GTPI és az olasz GPFT indexek értékeit is. Utódok alapján minősített bikák, vagy egyéb fiatal bikák szexált spermájának hozzáférhetőségéről bátran kérdezze munkatársainkat!

    Az aktuálisan elérhető bikáinkat megtekinheti a KÍNÁLATUNK menüpontban illetve a KIADVÁNYAINK menüből letölthető katalógusunkban illetve az alábbi linkre kattintva - SZEXÁLT KÍNÁLAT - !