Heavenly Golden Dreams Utolsó frissítés, 2013. May 13., 09:37


 • Golden Dreams első értékelése 2013 áprilisában történt. A frissen beellett lányai láttán, tavaly év végén minden olasz érdeklődő szakember figyelme a bikára összpontosult. Lányai magas keresztcsont magassággal és rendkívül jó tejelő jelleggel, lapos csontokkal rendelkeznek, ami rendkívül stílusossá teszi a teheneket.

  A tehenek kifejezetten jó lábákkal rendelkeznek: oldalnézetük nagyon korrekt, a csánk tiszta, száraz, körömszög kifejezetten meredek. 

  A bika rendkívüli tőgyeket örökít. Ezt mutatja, hogy Olaszországban és az Interbullon is rögtön a legmagasabb tőgyindexet kapta. Kiváló tőgy tulajdonságai közül kiemelkedő a hátulső tőgyfél magasság, tőgyfüggesztés és bimbó helyeződés.

  Üszői a tavaly évben már kiállításokon domináltak, sorra nyerték a Junior Champion címeket - Cremona, Torino, Saluzzo. A Fribourgban az olasz holstein tenyésztést 15 egyed képviselte. A csapatba 5 üsző került be, amiből kettő Golden Dreams ciklusából származott!

  Golden Dreams napjaink legjobb show küllemet örökítő tehéncsaládjából származik. Anyja MD-Delight Durham Atlee EX 92 az All American Jr 3 yr old cow - 2005 címmel rendelkezik.

  Atlee számos fia vezeti a típus listát, már hat excellent lánya rendelkezik az All American vagy Reserve All American címekkel.

  Golden Dreams számos teljes testvére bikaként vagy tehénként vezeti a típus listát az USA-ban, Kanadában, Spanyolországban.

  Golden Dreams a kiváló küllem mellett nagyszerű másodlagos tulajdonságokkal rendelkezik: szomatikus sejtszám (111), hosszú hasznos élettartam (111), fertilitás (110).

  Golden Dreams egyedi lapja

  Golden Dreams promociós anyag